Hoe komt het, dat zowel Green-Line opfokvoer als ook het legvoer maar één fase heeft?

In de intensieve professionele houderij gaat het erom om de kippen zo snel mogelijk te laten groeien en zoveel mogelijk eieren te laten leggen. Daarom krijgen opfokhennen (tot ca. 18 weken) vaak 3 verschillende soorten opfokvoer, leggende kippen 2 of 3 verschillende soorten voer en krijgen vleeskuikens en kalkoenen die gemest worden wel 3 of 5 verschillende soorten voer.

Voor de hobbymatige houderij is dit anders. De HAVENS Green-Line voeders zijn gebaseerd op een gelijkmatige, rustige en homogene groei. Ze zijn vervaardigd uit puur plantaardige producten. 100% gegarandeerd.

Binnen de Green-Line filosofie streven we niet naar een zo hoog mogelijke eiproductie of een zo snel mogelijke groei, maar naar een goede gelijkmatige ontwikkeling van het kuiken en een gezonde eiproductie van de volwassen dieren.
Anders gezegd; we willen liever dat de dieren wat langzamer groeien, maar wel gezonder!
In het voer zijn alleen producten verwerkt die de dieren ook in de vrije natuur ter beschikking staan. Ook hier krijgt het geen verschillende fases tot de beschikking maar eet wat de natuur hem/haar brengt. Zo ook bij de Green-Line voeders van HAVENS. Een nabootsing van de natuur!!

Oftewel; kinderen van 12 of oudere mensen van 72 eten ook hetzelfde!