GEZOND OPFOKKEN = NATUURLIJK OPFOKKEN

Speciaal voor het opfokken van kuikens hebben wij de volgende 2 voeders beschikbaar:


START & GROW + Neo-AC voor een goede start


Kerngezond opfokvoer (structuurmeel of korrel) voor een natuurlijke en homogene groei:
  • volledig en compleet opfokvoer;
  • voor alle type kuikens; van sierpluimvee tot water- en siervogels;
  • Het homogene en grove Start&Grow meel is ook een ideaal (opstart)voer voor krielkip of dwerghoen (zoals Brahma, Sussex, Sebright, Zijdehoen, Antwerpse Baardkriel, Chabo, Wyandotte, etc.)
  • vanaf uitkomst tot ca. 16 weken leeftijd;
  • door de ruime hoeveelheid en goede kwaliteit eiwitten, aminozuren en koolhydraten zorgt Start & Grow voor een gelijkmatige, mooie en homogene groei van uw kuikens;
  • bevat tevens alle noodzakelijke vitaminen en mineralen; en Neo-AC ter ondersteuning van de weerstand
Neo-AC ter stimulering van het immuunsysteem
Neo-AC is een cocktail van vitaminen en kruidenextract welke de natuurlijke weerstand van de kuikens verhoogt en daarmee bijdraagt aan een gezonde en probleemloze opfok.

Neo-AC is op NATUURLIJKE BASIS en dus geen medicatie !

TIP
Green-Line Start & Grow (meel of korrel) kan ook prima gevoerd worden als natuurlijk afmestvoer. Door het hogere eiwitgehalte en de afwezigheid van coccidiostatica kan het probleemloos gevoerd worden van start tot afmest/slacht.

 


START PREMIUM KORREL voor kleine kuikens

Bij de kuikens van de kleinere pluimveesoorten kunnen er problemen ontstaan bij de opname van het voer, omdat deze té grof/groot is.

Speciaal hiervoor is Start PREMIUM ontwikkeld: een 2,4 mm opfokkorreltje inclusief alle noodzakelijke vitaminen en mineralen. Deze korrel is bedoeld voor kuikens met een leeftijd van 0 tot 4-6 weken en heeft een uiterst exclusieve samenstelling.
  • Start Premium bestaat uit uitsluitend GMO-vrije ingrediënten!